Rukometaši PPD Zagreba vratili se u Hrvatsku: Ovo sam prvi put doživio

Rukometaši PPD Zagreba vratili su se u Hrvatsku, točnije u Split, nakon što su zapeli u zračnoj luci u Frankurtu kod putovanja u Porto na susret 12. kola skupine A rukometne Lige prvaka, piše hrt.hr.

PPD Zagreb odgodio utakmicu, “zapeli” u Frankfurtu

Dvjesto letova kompanije Lufthansa otkazano je tijekom srijede na aerodromu u Frankfurtu te nije bilo jasno kada će uopće moći poletjeti zbog tehničkih problema, odnosno pada sustava.

Europski rukometni savez je zbog toga odgodio utakmicu PPD Zagreba s Portom koja se trebala igrati u četvrtak u 20.45 sati.

Igrači i cijela ekspedicija PPD Zagreba proveli su dva dana na putu, a sada im slijedi povratak u Zagreb.

– Noge su nam mrtve, umorni smo i već u subotu imamo hrvatsku ligu. Trebat će i sve ovo nadoknaditi, ali dobro, imat ćemo snage, nije prvi put, rekao je Jakov Gojun te dodao kako nije bilo lako i da je ovo doživio prvi put u karijeri.

– Nismo znali hoćemo li u Porto, hoćemo li prespavati ili se vratiti u Zagreb, dodao je. 

Trener Slavko Goluža rekao je da su ovo bila dva dana agonije.

– Ostali smo bez leta za Porto, 11 sati proveli smo na aerodromu, a onda je naše vodstvo odlučilo da odemo do hotela i prespavamo i jutros smo se vratili. Nismo mogli otići u Porto, žao nam je, ali osjeti se strašan umor u nama. Sada se trebamo odmoriti i pripremiti za ono što slijedi, rekao je Goluža.

PPD Zagreb trenutačno zauzima šesto mjesto u skupini s osam bodova, jednim više od sedme Wisle iz Plocka koja je odigrala susret više, dok je Porto posljednji s tri boda.

Jakov Gojun po povratku u Hrvatsku (PIXSELL):

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?