SOK Mostar poražen u Banjoj Luci, nekoliko igračica moralo napustiti igru zbog zdravstvenih problema

U utakmici bez nekog rezultatskog značaja SOK Mostar je u subotu večer poražen u Banjoj Luci od ekipe UOK Banja Luka Volej rezultatom 3-1 u setovima. Prvi set su ‘Sokice’ izgubile rezultatom 25-14, ali veći problem od toga je bila činjenica da tijekom seta igru napustila kapetanica SOK Mostar Mandžukić zbog zdravstvenih problema. 

Trener Darko Drmač je izmjenama i savjetima uspio vratiti svoj tim u igru i tim iz Mostara ipak osvaja drugi set rezultatom 25-20. 

Domaće igračice koje su bile favorit u večerašnjem meču podižu ritam i dolaze do prednosti od 2-1 u setovima. Rezultat je bio 25-17 i utakmica je krenula u četvrti set. Da nije bio kraj problemima tima iz Mostara govori i podatak kako u tim trenutcima ‘Sokice’ ostaju bez još jedne igračice koja je kao i Mandžukić osjetila zdravstvene probleme i morala je napustiti igru. 

Unatoč svemu tome, Mostarke pokazuju da se nisu predale i skoro dovode meč do petog seta. Nažalost, pri rezultatu 22-22, domaće igračice imaju više športske sreće i snage, te prave seriju poena i osvajaju četvrti set 25-23 i slave još jednu domaću pobjedu. 

SOK Mostar će u zadnjem kolu prije doigravanja za sedam dana ugostiti ekipu Goražda i samo se možemo nadati kako će se poboljšati zdravstveno stanje u ekipi ‘Sokica’ čiji je nastavak sezone obilježen brojnim povredama i zdravstvenim problemmima igračica. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?