Atraktivna mama Renata otvorila dušu: ‘Borna ima vlašku krv. Doša ga je gledat i dida koji je pobijedio rak‘

Ponosna mama i poznata fitness instruktorica Renata Lovrinčević Buljan otvorila je dušu nakon utakmice. Njezin sin Borna Buljan s Hajdukovim se juniorima plasirao u četvrtfinale Lige prvaka, piše slobodnadalmacija.hr.

– Ajme, nisam glas izgubila na utakmici nego dan prije. Uzbuđenje, ostala dodatno bez glasa. Srce veliko, mlađi sin je zaplaka. Što više reć‘. Mlađi mi Nardo je zaplaka, to nije gluma, čista emocija. Kad je sviralo kraj počeo je plakat, pokrija je glavu. Doša je i dida, moj otac koji je pobijedio rak zadnjih godniu dana. Veliki dan. Znamo da je sutra utakmica seniora, koliko su seniori uzor mladima, sada su mladi dali svoj doprinos da daju motiv starima. Sad dalje s njima što bude, bit će. 

Kakav je Borna bio jučer?

– Pitala sam ga je li treba što? Mi Manchester koristimo kao izraz za sve što je dobro. Ajme što je ovo ukusno, to je Manchester. Rekao mi je: “Majko, što jači klub, mi smo bolji”. Kaže njima je to zanimljivije. Više grizu.

Kakav je doma?

– Isto ovakav, brani se, igra i doma, svatko svoju ulogu. Svi na kraju pobijedimo.

Sluša mamu?

– Sluša.

Na koga je “potega” ovako visok?

– Više malo na ćaću. Šta je materino? Vidjet ćemo. Ima inat, žestinu. Mater voli skakat u more, ludost, hrabrost i vlaška krv.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?