Asim Kurjak: Sebija nije ništa završila u Zagrebu, bila je tamo dvadesetak dana

Ugledni liječnik Asim Kurjak kazao je u Centralnom dnevniku Face televizije da ostaje pri tvrdnji da Sebija Izetbegović nije ništa završila u Zagrebu.

– Sebija niti je specijalizirala niti je napravila doktorat u Zagrebu i pri toj tvrdnji ostajem i danas. U Zagrebu je bila dvadesetak dana – kazao je Kurjak.

Kaže da je pravi razlog njenog dolaska bio zbog zdravstvenih problema.

– U to vrijeme sam surađivao s obitelji Izetbegović i bio u prijateljskim odnosima s Alijom. Nije upisala postdiplomski. Mislim da sam najpozvanija osoba koja može to izjaviti, jer sam taj postdiplomski osnovao ja. Na taj postdiplomski su se primali najistaknutiji studenti sa dobrim prosjekom ocjena – dodao je Kurjak.

Podsjetimo, Sebija Izetbegović jučer je gostujući na Hayat televiziji pokazala index Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kao dokaz da je završila postidiplomski studij u Zagrebu. Prethodno je tvrdila da u Zagrebu nije završila postdiplomski studij, već u Sarajevu. To je kazala istog dana kada je njezin suprug Bakir Izetbegović kazao da je ona završila postdiplomski studij u Zagrebu.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?