Predsjednik Svjetskog kongresa obitelji Brian Brown: Ovo je globalna borba za obitelj…Laž uvijek gubi

U podcastu ”55 minuta kod Željke Markić” gostovao je predsjednik Svjetskog kongresa obitelji Brian Brown. On je suosnivač Nacionalne organizacije za brak, koja štiti brak u SAD-u. Brown je rođen u Kaliforniji i studirao je na Whittier Collegeu, Oxfordu i sveučilištu UCLA. On i njegova žena Susan su ponosni roditelji devetero djece. U podcastu ”55 minuta kod Željke Markić” govori o pravnim bitkama i građanskom aktivizmu u svijetu, krivoj percepciji građana SAD-a, presudama Roe vs. Wade, Dobbs i svim problemima s kojima se susreću konzervativci u doba takozvane ‘kulture otkazivanja’, piše narod.hr.

Brown je kazao da su i posljednji američki izbori pokazali da su podijeljena nacija, no da je svejedno većina Amerikanaca za očuvanje obiteljskih vrijednosti bez obzira na ono što nam se servira u medijima.

”Pokušavamo ujediniti te ljude s ljudima diljem svijeta koji vjeruju u iste stvari bez obzira njihovu naciju ili podrijetlo. Druga je strana moćna, ne samo u SAD-u, nego i diljem svijeta…Stvaramo globalni pokret kako bi zaštitili brak, život, obitelj”, kazao je Brown.

Podsjetio je da je u Hrvatskoj održan uspješan referendum o braku, no da je i u liberalnoj Kaliforniji nekoliko godina ranije, točnije 2008. kada je obranjen brak kao zajednica muškarca i žene. Građani su, podsjeća, dobili mnoge bitke, no kada su elite shvatile da je većina za očuvanje tradicionalnih vrijednosti, volju većine sudski osporavaju.

Govorio je o odlukama sudova koje krše demokratski izraženu volju građana, o nametanju ideologije na načine slične totalitarnim režimima, o woke kulturi koja se poziva na demokraciju, a ograničava slobodu.

Brown: Ovo je globalna borba

Progovorio je i o rodnoj i transrodnoj ideologiji i da prije deset godina nitko ne bi mogao vjerovati da to može dovesti do svega ovoga čemu svjedočimo. Da si osobe same biraju zamjenice kojim će ih se oslovljavati, da profesori gube poslove na fakultetima ako se s time ne slažu i slično. ”Najvažnije je shvatiti da je ovo globalna borba”, poručio je Brown.

”Dugoročno laž uvijek gubi, ali ne želimo ponovno 45 godina trpjeti komunistički način vladanja, pa onda shvatiti da je to bilo krivo”, poručio je.

Pogledajte cijeli intervju.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?