Posušanke nisu uspjele izboriti Premier ligu, šut za pobjedu zaustavila greda

U sklopu posljednjeg 22. kola Prve ženske nogometne lige Federacije Bosne i Hercegovine, Ženski nogometni klub Inter Posušje na Mokrom Docu dočekao je Slobodu. Bila je to izravna borba ova dva kluba za naslov prvaka i ulazak u Premijer ligu BiH što je na kraju rezultatom 2:2 izborila Sloboda. Naime Posušanke su u ovaj dvoboj ušle s bodom zaostatka i bila im je potrebna pobjeda dok je remi odgovarao gošćama. 

Krenulo je sjajno za Inter koji je poveo na samom otvaranju utakmice golom Marte Landeke, gošće su brzo izjednačile a onda početkom drugog djela i preokrenule rezultat no nisu se Posušanke predale te su uspjele izjednačiti na 2:2 golom Ivane Tomić iz jedanaesterca u 83’ minuti. Na samom kraju utakmice mogle su Interice uzeti sve, priliku je imala Tomić no lopta je nažalost završila na gredi. 

Iako će ŽNK Inter Posušje ostati u istom rangu natjecanja i sljedeće sezone mogu biti ponosni na sjajno odigranu ovu sezonu te nastaviti raditi kako bi u sljedećoj napravili korak dalje, piše Posušje.info.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?