DO KADA ĆE ČEKATI LJETNE TEMPERATURE? KRAJINOVIĆ ZA HAYAT UPOZORIO GRAĐANE: MOGUĆI SLIČNI SCENARIJI KAO SINOĆ U TEOČAKU!

Krajinović je na početku kazao kako je atmosfera iznad BiH nestabilna.

  • Na jugu su veće temperature u odnosu na ostale dijelove BiH. Atmosfera neće biti stabilna niti u narednom periodu, tako da nas očekuju slični problemi kao i prethodnih dana, a posebno na sjeveru i sjeveroistoku zemlje gdje može doći do bujičnih nanosa. Potpune stabilizacije vremenskih prilika nema ni narednih dana – naveo je.

Dosta je problem kada su u pitanju vodotoci u našoj zemlji, govori Krajinović.

  • Moramo biti spremni na bujične poplave, obzirom da su mogući pljuskovi velikog intenziteta. Ne smiju nas iznenaditi ni slične situacije kao što je sinoć bilo u Teočaku. Kada je u pitanju vremenska prognoza za ovu sezonu, temperature će biti iznad prosjeka, a posebno na sjeveru. Kad je u pitanju pravi, stabilniji i ljetni period, još ćemo sačekati na takve uslove i izvještavat ćemo putem vaše televizije naše građane – pojašnjava Krajinović.

Dodaje kako ovo nisu tipični vremenski uslovi za ovo doba godine.

  • Takva je naša klima, ništa nas ne smije iznenaditi – poručio je.

(M.S.)

Video uskoro…

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku).

Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala.

e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti.

e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih.

Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?