Novi Travnik: U prometnoj nesreći poginula jedna, a ozlijeđene četiri osobe

Link na izvornu vijest

Jedna osoba poginula je, a četvoro ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu ujutro dogodila na ulazu u Novi Travnik.

Glasnogovornik policijskog ravnatelja MUP-a Županije Središnja Bosna Hasan Hodžić izjavio je da se nesreća dogodila oko 5:55 sati kod novotravničkog Vatrogasnog doma, na prometnici M-16.4.

U sudaru dva automobila marke Audi i Peugeot smrtno je stradao suvozač iz Peugeota, a ozljede su zadobile još četiri osobe iz oba automobila, dvije ženske osobe iz Peugeota i dva muškarca iz Audija, rekao je za Fenu glasnogovornik Hodžić.

Prema njegovim riječima, županijska dežurna tužiteljica je na mjestu, a očevid obavljaju službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik.

Promet na dionici Novi Travnik-Bugojno čitavo jutro je bio obustavljen.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?