UPOZNAJTE ČOBANA U BIH KOJI GOVORI PET JEZIKA I ČEKA LJUBAV U PUSTOM SELU

Link na izvornu vijest

Ovaj poliglota četiri puta je napustio svoje rodno mjesto i otišao na privremeni rad u Kanadu, Njemačku, Hrvatsku i Sloveniju.

On govori engleski, njemački, slovenski, španski i svoj maternji jezik. Bavi se uzgojem stoke, posebno koza i ovaca. Njegov najveći problem je što nijedna djevojka ili žena ne želi doći u selo u kojem Josip živi kao jedini stanovnik.

Josip ima 50 godina i želio bi se oženiti, ne samo djevojkom, već ženom bez obzira na nacionalnost i vjeroispovijest. Bitno mu je samo da želi živjeti s njim u predivnoj prirodi i dijeliti dobro i zlo.

Kupio je čak dva televizora koje nije priključio, ali ako žena uđe u njegov život, oba će priključiti kako bi mogao pogledati neku ljubavnu seriju nakon napornog dana.

U reportaži Srećka Stipovića možete vidjeti kako živi jedini stanovnik sela Bunar u općini Dobretići.

Pogledajte video OVDJE.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?