Poznate cijene zrakoplovnih karata na liniji Sarajevo – Podgorica

Link na izvornu vijest

Aviolinija Sarajevo – Podgorica – Sarajevo bit će uspostavljena 19. lipnja, a sada su poznate i cijene karata na ovom letu Air Montenegra.

Kako je Klix.ba i ranije pisao, Međunarodna zračna luka Sarajevo uspješno je okončala pregovore s turističkim subjektima i crnogorskim avioprijevoznikom Air Montenegro.

Kao rezultat toga došlo je do uspostave letova prema Podgorici i Tirani i to u razdoblju od 19. lipnja do 18. rujna ove godine.

Sada su poznate i cijene jednosmjernih i povratnih karata za putnike koji se odluče na putovanje do iz Sarajeva do Podgorice, ili obrnuto.

Naime, kako je objavljeno na službenoj stranici Air Montenegra, cijene karte iz Sarajeva do Podgorice ili obrnuto za ekonomsku klasu koštat će 45 eura.

Cijena karata za biznis klasu na ovom letu Air Montenegra koštat će 109,54 eura.

Izravna aviolinija do Sarajeva, odnosno do Podgorice, prometovat će jednom tjednom.

Važno je napomenuti i da je avio prijevoznik Air Montenegro od 9. lipnja, započeo redovne letove iz Tivta za Banju Luku, koji će se realizirati do 9. septembra tekuće godine ponedjeljkom i petkom.

(www.jabuka.tv | Foto: Air Montenegro)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?