Pritisci u Mostaru: “Nacionalisti i siledžije iz SDA i DF-a brutalno vrijeđaju i prijete članovima SDP-a”

Link na izvornu vijest

Stojanović navodi da nakon pet godina tehničke Vlade HNŽ, postoji mogućnost da se formira Vlada HNŽ na osnovu izbornih rezultata.

– Gradsko Vijeće u Mostaru je formiranje vlasti čekalo 12 godina. Ne bi to bio nikome problem da SDA nije stranka koja bi mogla ispasti iz vlasti. Brutalni napadi i poruke koje dobijaju članovi SDP-a Mostar, transparenti koji se postavljaju po gradu su dokaz da SDA i DF u potpunosti preuzimaju nacionalistički folklor kako bi prestrašili bilo koga da formira vlast bez njih – napisao je Stojanović u objavi na svojoj Facebook stranici.

Legitimno predstavljanje u Mostaru

Dodaje da je pravo pitanje “gdje je bio DF, Islamska zajednica i siledžije koje prijete članovima SDP-a dok je SDA davala podršku u legitimnom predstavljanju u Mostaru i time direktno radila na uništenju građanske države?”

– Gdje su svi nabrojani bili kada je SDA ponudila više ministarstava HDZ-u u pregovorima i ustupak izbora policijskog komesara? U redu je kad državu prodaje SDA, radilo se to o reviziji presude prema Srbiji, legitimnom predstavljanju 13 Bošnjaka ili komesaru policije u Mostaru. Treba napomenuti da je DF Mostar donio odluku da formira vlast s Trojkom u Mostaru. Naknadni pritisak iz centrale DF-a i DF Tuzlanske županije mijenjaju odluku DF Mostar kako bi po tko zna koji put spasili SDA na vlasti.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?