Učenici pripremili doček svojoj prijateljici Tamari koja se vratila iz bolnice – “Mali krug velikih ljudi” (foto/video)

Link na izvornu vijest

Lijep doček svojoj prijateljici Tamari Nevistić, koja je duže vremena bila na liječenju u Hrvatskoj, priredili su učenici njezinoga 5.d razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu. Tamara je nakon odlaska u bolnicu često u mislima i molitvama njezinih prijatelja i njihovih roditelja, učiteljice Ivane Rezo, a mogli bismo reći svih njezinih sumještana.

Budući da petaši iduće školske godine prelaze u predmetnu nastavu, na simbolični su način protekle srijede upriličili „oproštaj“ od učiteljice i razreda. Obično to završi čašćenjem slasticama i zajedničkim druženjem. Veliki je to događaj za mališane! Budući da Tamara nije stigla na taj važni događaj, već nekoliko dana kasnije, dočekalo ju je pravo iznenađenje čim je stigla kući. Učiteljica Ivana i mame njezinih vršnjaka znaju kako treba postupiti kad su djeca u pitanju pa su Tamaru ispred njezine kuće vršnjaci dočekali s balonima, cvijećem… ali i plakatima ispisanih riječima dobrodošlice.

Obostranu radost kao ni suze radosnice nisu skrivali…

Tamari želimo uspješan završetak liječenja, svoj djeci dobro zdravlje, puno radosti i uspjeha u školi i u životu. Jedan važni životni ispit već su položili. Čestitamo!

Z.S./ Tomislavcity

 

Objava Učenici pripremili doček svojoj prijateljici Tamari koja se vratila iz bolnice – “Mali krug velikih ljudi” (foto/video) pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?