DANAS OBILJEŽAVANJE 40 DANA OD TRAGEDIJE I MASAKRA U BEOGRADSKOJ ŠKOLI

Link na izvornu vijest

Škola će danas biti otvorena od 10 do 18 sati za sve građane koji žele da polože cvijeće kao znak sjećanja na stradale.

Višestruko ubistvo u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” dogodilo se 3. maja kada je učenik škole pucao na učenike i zaposlene.

Ubio je devet učenika i radnika obezbjeđenja, a ranio pet učenika i nastavnicu.

Obilježavanje četrdeset dana od ubistva osam osoba u pucnjavi u selima u okolini Mladenovca i Smedereva planirano je u utorak, 13. juna.

Građani će tokom cijelog dana moći da odaju poštu žrtvama u selu Dubona, a u 9.30 u Malom Orašju bit će služen parastos na mjestu stradanja.

Dvadesetogodišnji mladić, naoružan jurišnom puškom, ubio je 4. maja u Duboni i Malom Orašju osam ljudi, uključujući jednog policajca koji je bio van dužnosti, dok je ranio 13 osoba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?