Ovo je dječak koji je izgubio život u Novom Travniku, sutra posljednji ispraćaj

Link na izvornu vijest

Predsjedavajući predsjedništva Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine i predsjednik Taekwondo saveza FBiH Samir Šarić uputio je otvoreno pismo javnosti nakon jučerašnje tragične nesreće u kojoj je život izgubio mladi taekwondo takmičar Imran Pašalić. Njegovo pismo prenosimo u cjelosti: “Jučer u jutarnjim satima kada sam se probudio dočekala me je tužna vijest. Obično na dan turnira […]

The post Ovo je dječak koji je izgubio život u Novom Travniku, sutra posljednji ispraćaj appeared first on Centralna.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?