Gruđani najbolje slažu Rubikovu kocku

Link na izvornu vijest

Da se kocka i igre s kockom ne moraju uvijek prikazivati u negativnom kontekstu pokazali su učenici iz Gruda, polaznici matematičko – logičke škole Superznalac.

Naime, na olimpijadi matematičko – logičkih vještina u Splitu škola iz Gruda je pokazala zavidnu razinu znanja, osobito u slaganju Rubikove kocke.

Kocka se slagala u nekoliko kategorija, a u kategoriji učenika do 12 godina Matej Kondža osvojio je 1 mjesto, a na drugom je bio njegov kolega Jozo Zadro. U mlađoj skupini broncu je osvojila Marija Žulj.

Jozo Zadro je u mentalnom računanju osvojio prvo mjesto, a Marko Marić u mlađoj kategoriji je bio brončani.

Tako su se Gruđani okitili s pet medalja na ponos svojih roditelja i učiteljice Marije koja nije krila zadovoljstvo ovim velikim uspjehom.

Škola matematičko-logičkih vještina Superznalac uspješno djeluje u Grudama, a ovaj uspjeh pokazuje iznimno kvalitetan rad ali i talentiranost djece iz Gruda.

Post Gruđani najbolje slažu Rubikovu kocku je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?