Manchester City je u svom drugom finalu napokon osvojio povijesni, prvi naslov europskog prvaka!

Link na izvornu vijest

Građani” su u finalu na stadionu Ataturk u Istanbulu s 1:0 golom Rodrija u 68. minuti pobijedili talijanski Inter. Prekinuta je ujedno desetogodišnja tradicija da europski prvak u svojim redovima obavezno ima hrvatskog igrača, Marcelo Brozović kao kapetan Intera nije uspio nastaviti niz. Bilo je to jedno od najslabijih finala Lige prvaka zadnje vrijeme, u kome City nije bio […]

The post Manchester City je u svom drugom finalu napokon osvojio povijesni, prvi naslov europskog prvaka! appeared first on Centralna.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?