Policija uhitila Nijemca i Belgijca zbog snimanja nage djece

Link na izvornu vijest

Istarska policija uhitila je 61-godišnjeg Nijemca i 57-godišnjeg Belgijca koje sumnjiči da su u odvojenim slučajevima u Puli i Rovinju snimali nagu djecu.

Pulska policija njemačkog državljanina tereti za iskorištavanje djece za pornografiju jer je 7. lipnja oko 19 sati u kampu na području Premanture snimao nago dijete koje se tuširalo.

Belgijskog državljanina uhitila je rovinjska policija zbog sumnje da je također 7. lipnja u poslijepodnevnim satima mobitelom u naturističkom kampu snimao i fotografirao djecu.

Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policijskih službenika, koji su muškarca potom uhitili i priveli u policijsku postaju, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

Policajci su u cilju pronalaska predmeta koji se povezuju s počinjenjem kaznenog djela u oba slučaja obavili pretragu prostora, vozila i mobilnih uređaja koje osumnjičeni koriste. Oni su nakon kriminalističkog istraživanja privedeni u pritvorsku jedinicu.

The post Policija uhitila Nijemca i Belgijca zbog snimanja nage djece appeared first on Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?