Teško izazivanje mržnje od strane bošnjačkih medija i političara, HNS još uvijek šuti na zastrašujuće govore mržnje na društvenim mrežama

Link na izvornu vijest

Izvući izjavu staru pet ili deset godina i plasirati je u medije kako bi se potakle nove međunacionalne netrpeljivosti i konflikti je krajnje degutantno.

Naime, stara izjava haškog osuđenika Daria Kordića gdje on govori da bi opet sve isto ponovio je naravno rečenica koja bi trebala biti protumačena kao takva da se Kordić ne osjeća krivim i najvjerojatnije smatra da nije počinio niti naredio nikakav zločin pa je u tom kontekstu izrekao rečenicu da bih u to ratno vrijeme učinio opet isto, je uzeta kao da je Kordić spreman učiniti i ponoviti zločin što je u najmanju ruku zlonamjerno.

Sve to potaklo je bošnjačku javnost i vojsku botova na društvenim mrežama da prosipaju salve uvreda, prijetnji tko zna što sve ne prema hrvatskom narodu. Tim više jer je izjava stara i očigledno je izvučena kako bi se poljuljala nova vlast i fokus prebacio sa strašnog zločina muslimanske Armije tkz. RBiH sa 30-e godišnjice ubojstva osmero djece iz Viteza koja su ubijena u napadu spomenute vojske.

No, od svega više boli nehaj krovne političke organizacije HNS-a koja po običaju kasni s reakcijom na mrziteljsko divljanje botova i bošnjačkih političara vezanih za ovu situaciju oko stare izjave Darija Kordića.

The post Teško izazivanje mržnje od strane bošnjačkih medija i političara, HNS još uvijek šuti na zastrašujuće govore mržnje na društvenim mrežama first appeared on ABCportal.info.

Objava Teško izazivanje mržnje od strane bošnjačkih medija i političara, HNS još uvijek šuti na zastrašujuće govore mržnje na društvenim mrežama pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?