Srbi skinuli hrvatsku zastavu kod Knina i sve snimili pa objavili

Link na izvornu vijest

Prije nešto više od dva tjedna trojica muškaraca su u Kninu, na brdu Gradina, s čeličnog stupa skinula hrvatsku zastavu.

Kako je objavila policija, 20-godišnjak je skidao zastavu dok ga je njegov vršnjak snimao i poticao govoreći mu da je skine. Mladić koji skida zastavu u jednom trenutku pokazuje tri prsta. Lokalni mediji su ranije tvrdili da se radi o turistima iz Srbije, ali kasnije je objavljena informacija da barem jedan od njih živi u Kninu.

Snimku su objavili na društvenim mrežama i proslijedili 49-godišnjaku, koji ju je potom dijelio drugim osobama.

Uhićeni su, dobili kaznenu prijavu
Ovakvim su postupanjem grubo omalovažili zastavu Republike Hrvatske, kažu iz PU šibensko-kninske.

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje osumnjičenima za povredu ugleda Republike Hrvatske, a osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Objava Srbi skinuli hrvatsku zastavu kod Knina i sve snimili pa objavili pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?