Đoković na srpskom zahvalio Ibrahimoviću, a zatim poslao poruku Ivaniševiću i timu

Link na izvornu vijest

Novak Đoković je ispisao tenisku povijest. Srpski tenisač je u finalu Roland Garrosa s 3:0 (7:6, 6:3, 7:5) u setovima pobijedio Norvežanina Caspera Ruuda (24) i tako došao do 23. Grand Slam naslova u karijeri. Ostavio je iza sebe Rafaela Nadala (22) i Rogera Federera (20). Na kraju meča je pozdravio nogometaše Zlatana Ibrahimovića, Oliviera […]

The post Đoković na srpskom zahvalio Ibrahimoviću, a zatim poslao poruku Ivaniševiću i timu appeared first on Centralna.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?