Fondacija Dogs Trust BiH organizirala veliko druženje u Mostaru

Link na izvornu vijest

Fondacija Dogs Trust BiH organizirala je u subotu u Mostaru veliko druženje za vlasnike i ljubitelje pasa.

U okviru događaja pod nazivom “Odgovorni prema ljubimcima i zajednici”, prisutni su mogli sudjelovati na interaktivnoj prezentaciji o govoru tijela pasa – načinu kako nam psi govore kako se osjećaju, izvijestili su u ponedjeljak organizatori.

  • Naši članovi tima, uključujući veterinare, bili su dostupni da tijekom druženja pruže potrebne savjete vlasnicima pasa, dok su najmlađi prijatelji uživali u edukativno-zabavnoj radionici koja je trajala tijekom cijelog događaja – naveli su iz Fondacije.

Dogs Trust u BiH već jedanaestu godinu svojim vrijednim programima podupre trajno, humano i zakonsko rješavanje problema pasa lutalica, kao i unaprjeđenje sigurnosti i dobrostanja i zajednice i pasa.

Uz to, u Mostaru, kroz suradnju s Gradom, više godina provode kampanje masovne sterilizacije pasa lutalica, kao i Program edukacije za cjelokupnu javnost, a posebno djecu.

Škola za pse koja je inače locirana u blizini Sarajeva već je bila u posjetu Mostaru gdje je vlasnicima ovog grada pružena besplatna prilika da svog ljubimca obuče lijepom ponašanju, a takva praksa nastavit će se i u budućnosti.

The post Fondacija Dogs Trust BiH organizirala veliko druženje u Mostaru appeared first on Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?