FOTO: Upriličen veličanstven završni koncert Glazbene škole Grude

Link na izvornu vijest

U ponedjeljak je u Parku u Grudama upriličen završni koncert Glazbene škole Grude.

Kao i proteklih godina, i ovaj put brojni gledatelji uživali su u predivnom koncertu učenika i njihovih profesora koji su u najboljem svjetlu pokazali svoje znanje.

U programu je bilo preko 15 izvedbi učenika koji su nastupili na glasoviru, gitari i harmonici. Nastupio je i zbor mlađeg uzrasta, ansambl srednje škole, zbor starijeg uzrasta, harmonikaški i tamburaški sastav.

Prije samog početka programa nekoliko prigodnih riječi uputila je ravnateljica prof. Katarina Katura koja je pozdravila sve nazočne i zahvalila im na dolasku.

Na ovom koncertu Glazbena škola oprostila se od prve generacija učenika koji su pohađali srednju glazbenu školu.

grude-online.info

Post FOTO: Upriličen veličanstven završni koncert Glazbene škole Grude je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?