Široki Brijeg: Poznat datum početka MNL MZ kao i ždrijeba skupina

Link na izvornu vijest

Športski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan do najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu, a ove godine svjetla reflektora obasjat će 22. izdanje.

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2023. godine. Prema planiranim aktivnostima otvaranje lige će se održati 3. srpnja.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine u koja će se ove godine održati u kolovozu u Grudama.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez Grada Širokog Brijega je imenovao Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će provesti natjecanje.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora, Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održati će se u srijedu, 21. lipnja 2023. godine, u Gradskoj vijećnici s početkom u 11:00 sati.

Radi daljnje koordinacije molimo predsjednike MZ da imenuju službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ, priopćeno je iz Športskog saveza.

Prijave službenih predstavnika i ekipe potrebno je odraditi do 21. lipnja 2023. Kontakt osoba za prijave – Zdenko Jelić (mob: 063 353 352).

Detaljnije informacije se mogu dobiti u tajništvu saveza. Svi materijali koji se odnose na organizaciju MNL MZ će biti uručeni na istom sastanku.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?