Gibonni nastupa večeras na Centru malih športova u Ljubuškom

Link na izvornu vijest

Gibonni nastupa večeras na Centru malih športova u Ljubuškom i ne dolazi sam, već u punom sastavu, poštujući svoju publiku i mjesta gdje nastupa ovaj glazbenik dolazi sa cijelim timom od 18 ljudi. Upravo taj podatak saznali smo u telefonskom razgovoru sa ovim legendarnim glazbenikom koji poručuje :
“Zahvaljujem se svima koji su odlučili večeras doći na koncert, dat ćemo sve od sebe da nam ta noć ostane u sjećanju, da se družimo i doživimo nešto plemenito , osobito što taj koncert priređujemo u susret blagdanu sv. Ante, jedne plemenite osobe od kojeg možemo puno naučiti, stoga je s naše strane to je jedno veliko veselje.”

 

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?