Sud donira namještaj

Link na izvornu vijest

Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve zainteresirane da Županijski sud Široki Brijeg, zbog preuređenja poslovnih prostorija, ima namjeru donirati otpisani uredski namještaj, koji uključuje stolove, ladičare, ormare, vješalice i slično.

Iako je ovaj uredski namještaj otpisan u smislu da više ne ispunjava naše trenutne potrebe, još uvijek je funkcionalan za korištenje.

Ako ste organizacija, ustanova, neprofitna, humanitarna organizacija ili bilo koja druga institucija koja ima potrebu za namještajem, slobodno nas kontaktirajte. 

Naš cilj je pružiti podršku zajednici i pomoći onima koji najviše trebaju namještaj za svoje djelatnosti.

Prijave za razgledanje i donaciju namještaja primamo u pisanom obliku putem e-maila ili redovnom poštom, najkasnije do 30.06.2023. godine. 

U prijavi je potrebno da se ukratko predstavite i obrazložite potrebu za donacijom namještaja i sa humanitarnog aspekta argumentirate zašto bi namještaj trebao biti doniran upravo vama.

Obzirom da na ovaj način želimo aktivno sudjelovati u pružanju podrške zajednici, kriterij za dodjelu namještaja biti će humanitarnog karaktera, tj. namještaj će biti doniran najpotrebitijem prijavljenom.

S ciljem transparentnosti u postupanju, o rezultatima donacije javnost će biti obaviještena na isti način kao i o ovom pozivu.

Ostajemo na raspolaganju u slučaju dodatnih upita.  

Adresa:

ulica Pobijenih franjevaca 1

88220 Široki Brijeg,

Bosna i Hercegovina

e-mail za prijave:

[email protected]

Tel. 00387 39 703 231

Fax. 00387 39 704 729

Objava Sud donira namještaj pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?