U većem dijelu BiH sutra sunčano, dnevna od 19 do 25, na jugu do 30 stupnjeva

Link na izvornu vijest

U većem dijelu Bosne i Hercegovine sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne po kotlinama centralne i istočne Bosne magla ili niska naoblaka. Vjetar slab u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni.

Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 22, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 30 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje poslijepodne. Jutarnja temperatura oko 13, a dnevna oko 21 stupanj priopćeno je iz FHMZBiH.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?