U Masnoj Luci održana prva ovogodišnja ”Molitva u pokretu”

Link na izvornu vijest

Četrdesetak osoba iz BiH, Hrvatske i Slovenije sudjelovalo je u prvoj ovogodišnjoj ”Molitvi u pokretu” u Masnoj Luci u Parku prirode Blidinje.

Počeli smo s noćnom šetnjom, vježbom ”otvaranja svih čula” i osluškivanjem… I onda molitva u tišini i pjesmi… ”Bog moj – sve moje!” bila je naša jutarnja molitva uz cvrkute ptica i samozatajno sunce. I lagane jutarnje vježbe istezanja. I svakodnevne mise. I molitva pred križem u petak. I klanjanje u subotu.

U petak duga šetnja od Masne Luke do Barzonje pa preko Borove Glave i svetog Ante na Dugom Polju i Pavkovića Drage do Masne Luke. U subotu Vran – i u suncu, i u vjetru, i u kiši smoga upoznali. Nije nedostajalo ni molitve ni pokreta. Oni hrabri već u 6:30 sati bili su na trčanju, stoji u objavi na Facebook stranici Franjevačke kuće molitve u Masnoj Luci.

Svime su ravnali Kika i fra Josip Vlašić. Naravno, uz puno važnih i vrijednih suradnika kao što su Sebo, kuharice Željka i Jadranka, fra Marko i fra Ante, naš vodič po Vranu Marko, Josipa sa svojim čudesnim glasom, Tvrtko i ekipa iz Sovića koji su nas u nedjelju počastili roštiljem i još mnogi mnogi drugi.

Još je puno detalja koji su Molitvu u pokretu učinili lijepim iskustvom. Njih će u svojim sjećanjima nositi sudionici i organizatori, zaključuje se u objavi.

Post U Masnoj Luci održana prva ovogodišnja ”Molitva u pokretu” je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?