VOZAČ KOJI JE USMRTIO 12-GODIŠNJEG DJEČAKA U NOVOM TRAVNIKU BIO JE PIJAN: TRAŽI SE PRITVOR

Link na izvornu vijest

Ova informacija potvrđena je za portal „Avaza“ iz Tužilaštva SBK.

Za vozača je predloženo određivanje jednomjesečnog pritvora.

  • Utvrđeno je da je vozač imao 0,93 promila alkohola u krvi – rečeno je iz Tužilaštva SBK-a.
  • Vozač Audija je B.G.G. rođen 2000. godine iz Travnika. Na mjestu suvozača se nalazila maloljetna osoba rođena 2005. godine. I.S. vozač Pežoa je 2003. godište je i iz Zenice, osoba smrtno stradala u ovom automobilu je 2008. godište, povrijeđene su godište 2008. i 2013. godište – rekao je za portal “Avaza” portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić ranije.

U nesreći je poginuo 12-godišnji dječak, dok su još dvije osobe teško povrijeđene. Među povrijeđenima je i sin predsjednika Teakwondo kluba Zenica.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?