Članovi centra Superznalac Čitluk sa olimpijade škole matematikčko – logičkih vještina vratili se s osvojenin srebrom

Link na izvornu vijest

Ove godine Split je bio domaćin velike olimpijade škole matematikčko – logičkih vještina SUPERZNALAC, a na natjecanju je sudjelovalo oko 300 djece. Djeca su bila raspoređena po grupama na osnovu svog znanja iz ovih oblasti.

Djeca iz različitih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije odmjerili su svoje znanje u brzom računanju, mentalnom računanju te slaganju rubikove kocke.

Domaćin ovog događaja bio je fakultet elektrotehnike, računarstva, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu koji je ustupio svoj prekrasan amifteatar.

Veliko i bogato iskustvo učenicima predstavlja sam dolazak u predivan amfiteatara FESB-a, a samo sudjelovanje na jednoj ovakvoj manifestaciji za njih ima višestruke učinke. Mnogi od njih suočili su se s tremom i uzbuđenjem koje ih čeka u drugim životnim ispitima, a sudjelovanje je, bez obzira na medalje, u svakom slučaju pobjeda.

Na Olimpijadi, ove godine su imali priliku sudjelovati i članovi iz franšiznog centra Superznalac iz Čitluka.

Iako su tek prvi put bili sudionici ovako velikog događaja, u Čitluk su stigli sa srebrom.

Iz Superznalac Centra u Čitluku ne kriju oduševljenje, te pozivaju sve one koji su željni zabave, učenja i timskog rada da im se pridruže u sljedećoj školskoj godini.

The post Članovi centra Superznalac Čitluk sa olimpijade škole matematikčko – logičkih vještina vratili se s osvojenin srebrom appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?