Gibonni i Bratoš najavili koncert u Travniku: Čekali smo da tvrđava bude obnovljena, očekuje vas nezaboravan koncert

Link na izvornu vijest

Regionalna zvijezda glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni i travnički kompozitor legendarni Nikša Bratoš najavili su spektakl na travničkoj tvrđavi. Koncert Gibonnija održat će se 13.07.2023. na prekrasnoj travničkoj tvrđavi Stari grad u sklopu V. TRAVNIK SUMMER FESTA. Nikša je kazao kako ga 30 godina zovu u Travnik, te je kazao da je čekao pravi trenutak da […]

The post Gibonni i Bratoš najavili koncert u Travniku: Čekali smo da tvrđava bude obnovljena, očekuje vas nezaboravan koncert appeared first on Centralna.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?