Dalić: Plasman među četiri je veliki rezultat, ali želimo medalju

Link na izvornu vijest

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić je na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči polufinala Lige nacija poručio kako su “Vatreni” stigli u Nizozemsku po medalju.”Bez obzira kako završio ovaj turnir, osam, devet dana smo radili sjajno, s puno energije i motiva, kao da je početak sezone, a ne kraj,” kazao je Dalić na stadionu De Kuip.”Došli smo na završni turnir i želimo uživati. Plasman među četiri reprezentacije je veliki rezultat, ali to naravno želimo poboljšati s medaljom. Neće biti lako, očekuje nas domaćin koji je bio vrh svjetskog nogometa i sada se vraća na stare pozicije,” dodao je nastavivši: “Mi smo došli osvojiti medalju, napraviti što je bolji rezultat. Nema govora da će netko doma, nitko ne želi ići doma. Želimo ispisati povijest, spremni smo za velike stvari, dat ćemo sve od sebe,” naglasio je.

Dalić nije želio govoriti o sastavu koji će sutra istrčati na stadion nizozemskog prvaka Feyenoorda, no zasmetalo ga je što mediji stalno o tome pišu, javila je Hina.”Vi ste ih iznenadili, ne ja. Vraćam se na istu temu, objavljuju se sastavi, ali to je vaš posao. Telefoni rade, zove se i pita se, to je vaše. Hvala vam na tome.”Otkrio je kako će Marcelo Brozović biti u sastavu i kako je spreman premda je u subotu igrao finale Lige prvaka.”Svi smo navijali za Broza, znate kakav je, spreman je i motiviran. On nikada nije bio upitan. Igrao je sjajno u finalu, očekujem da će to ponoviti i sutra.”

The post Dalić: Plasman među četiri je veliki rezultat, ali želimo medalju appeared first on Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?