Vozač iz BiH krijumčario sedam turskih državljana

Link na izvornu vijest

U policiji kažu da je 26-godišnji vozač kamiona s teretnom prikolicom, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka pristupio graničnoj kontroli 12. lipnja oko 1.40 sati pri ulazu u Hrvatsku, prenosi Hina.

Zbog sumnje da se u prikolici nalaze skrivene osobe obavljena je detaljna kontrola vozila. Policajci i carinici tom prilikom u prikolici su pronašli sedam stranaca za koje je naknadno utvrđeno da su državljani Turske.

Policija je utvrdila da je vozač, državljanin Bosne i Hercegovine, za novčanu naknadu omogućio stranim državljanima nedozvoljen ulazak u Hrvatsku.

Vozač je nakon policijskog očevida predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?