HNŽ: Proteklog vikenda zabilježene 22 prometne nesreće

Link na izvornu vijest

Proteklog vikenda u Hercegovačko-neretvanskoj županiji zabilježene su 22 prometne nesreće.

Na području Mostara registrirano je 8 prometnih nesreća, na području Konjica 7, Prozor-Rame 2, Čapljine 2, Stoca 2 i na području Neuma 1.

U izvješću MUP-a HNŽ se navodi da je pet osoba zadobilo teške tjelesne ozljede, dok su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

U petak, 9. lipnja dogodila se prometna nesreća u mjestu Lug u kojoj su sudjelovali A.D. (1983) iz Bugojna s vozilom marke Golf 6 i E.K. (1961) iz R. Slovenije s motociklom marke Honda.

Teške tjelesne ozljede zadobila je suputnica na motociklu A.K. (1962) koja je prevezena u SKB Mostar.

Također, istog dana dogodila se prometna nesreća u mjestu Sparožići-Ravno, u kojoj je A.D. (1995) iz Dubrovnika motociklom marke Yamaha sletio s ceste.

Zadobio je teške tjelesne ozljede, te je prevezen u bolnicu Trebinje.

U subotu, 10. lipnja u Hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Konjic, u pratnji roditelja J.P. dovezena je maloljetna Š.P. (2011) koja je u ul. branilaca Konjica upravljajući biciklom udarila u parkirano vozilo marke Golf V.

Liječničkim pregledom u Urgentnom centru bolnice Konjic konstatirane su teške tjelesne ozljede, te je ista upućena u bolnicu u Mostar na daljnje liječenje.

U nedjelju, 11. lipnja dogodila se prometna nesreća na magistralnoj cesti M17 Žitomislići, u kojoj je sudjelovao D.M. (2001) s vozilom marke Citroen. Isti je zadobio teške tjelesne ozljede.

Osim toga, MUP HNŽ je izvijestio kako je registrirano i 13 prijava iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, te 7 prekršaja iz oblasti javnog reda i mira.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?