Rok za prijavu momčadi za MNL MZ općine Čitluk do 22. lipnja

Link na izvornu vijest

U petak, 9.6.2023. godine održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora Malonogometne lige mjesnih zajednica sa predstavnicima mjesnih zajednica općine Čitluk na kojem se razgovaralo o predstojećem natjecanju.

Sastanak je imao radni karakter na kojem se razgovaralo o dosadašnjim iskustvima oko organizacije ovog natjecanja te načinima na koji se liga može još više unaprijediti.

Na sastanku je donesena odluka da se sudionici mogu prijaviti do 22.6.2023. godine i to na način da popune Prijavni obrazac, dostupan u privitku ove vijesti.

Obrazac mora biti ovjeren od strane mjesne zajednice ili u protivnom neće biti priznat kao valjan. Popunjene prijavne obrasce potrebno je dostaviti na e-mail: [email protected] ili dostaviti osobno u ured Sportskog saveza Brotnja u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk.

Ždrijebanje će biti održano 26.6.2023.godine, a sustav natjecanja će se odredite ovisno o broju prijavljenih momčadi, navedeno je u priopćenju Sportskog saveza Brotnja.

Privitak
– Prijava za Malonogometno natjecanje momčadi mjesnih zajednica općine Čitluk za 2023 – „MNL MZ Brotnjo 2023“

Citluk.ba

The post Rok za prijavu momčadi za MNL MZ općine Čitluk do 22. lipnja appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?