Svečana sjednica u povodu Dana Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH

Link na izvornu vijest

Hrvatska akademija za znanost i umjetnost u Bosni i Hercegovini organizira svečanu sjednicu koja će se u povodu Dana Akademije održati u petak, 23. lipnja, u hotelu “Mostar” u Mostaru, s početkom u 11 sati.

Nakon svečanog otvorenja, uslijedit će referat predsjednika Akademije, pozdravi gostiju te dodjela povelje počasnom članu HAZU-a BiH.

The post Svečana sjednica u povodu Dana Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH appeared first on Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?