Daliću nakon odlaska Livaje ostavili uvredljivu poruku na kući

Link na izvornu vijest

Pripreme hrvatske reprezentacije za završnicu Lige nacija nisu prošle savršeno. Već prvog dana Marko Livaja bio je uključen u incident s publikom na treningu u Rijeci, a nakon toga napustio je pripreme reprezentacije i ne konkurira za današnju utakmicu protiv Nizozemske. Priča ima i nastavak, i to uvredljiv, u obliku natpisa na kući izbornika Zlatka Dalića.

Nepoznati počinitelji, potpisani tek s “1950”, ostavili su na kući izbornika Zlatka Dalića u Novalji poruku na kojoj je pisalo “Daliću zašto šutiš, Savezu k*rac pušiš”.

Incident na Rujevici

Podsjetimo, početkom prošlog tjedna su na prvom treningu sudjelovali igrači koji su prvi stigli na okupljanje, a pratilo ih je oko 1500 gledatelja s tribina Rujevice. U jednom trenutku trening je nakratko prekinut nakon što je Livaja krenuo prema tribinama u verbalni okršaj s dijelom publike koja ga nije prestajala vrijeđati.

Zamjeralo mu se ponašanje nakon utakmice finala SuperSport Hrvatskog kupa, u kojoj je Hajduk pobijedio Šibenik, ali i stvari na koje on nije mogao utjecati, poput paljenja sjedalica na istočnoj tribini, na kojoj su bili smješteni navijači Hajduka.

Društvenim mrežama dijeli se video za koji se tvrdi da je snimljen prije nego što je napadač Hajduka i hrvatske reprezentacije ljutito krenuo prema tribinama. Na njemu se vidi kako igrači odrađuju vježbe, a čuje se sljedeće: “Hej, Livaja. Nitko te ne voli”, potom urlik “Livaja, tovare”, a onda i “Smeće” te “Jebem ti majku, pogledaj istok”.

Livaja: Osjećam da nisam spreman
Livaja je nakon incidenta napustio reprezentaciju i sve ovako objasnio:

“Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo.

Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član.”

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?