Majka preko bilboarda uputila javnu ispriku sinu

Link na izvornu vijest

Ljubav majke prema dijetetu je malo reći nemjerljiva, nema te stvari koje majka ne bi uradila za svoje dijete. Iako se mame nekada ljute na nas i kad ne treba, uvijek su spremne priznati grešku.

Jedan bilboard koji je osvanuo na beogradskim ulicama upravo je to potvrdio, prenosi Telegraf.rs.

Naime, Beograđani su na Dedinju u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića uslikali poruku koja je majka uputila svome sinu:

– Izvinjavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana – glasi poruka.

Mama Dijana otišla je korak dalje, pa je svome sinu uputila javnu ispriku jer nije dovoljno vjerovala u njega, ali sigurni smo da je sada jako ponosna!

Post Majka preko bilboarda uputila javnu ispriku sinu je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?