Navigacija: Zaglavio na starom putu ispod Sovićkih vrata

Link na izvornu vijest

Danas smo dobili ekskluzivne fotografije i video zapis koji prikazuju dramatičnu situaciju automobila koji je zaglavio na starom putu iznad Kraja. Prema neslužbenim informacijama, vozač je strani državljanin koji je pogrešno skrenuo na stari put u Krkači. Ovaj put je poznat po svojoj neprohodnosti, čak i za terenska vozila, stoga je pravo čudo kako je ovaj Opel uspio doći do iznad Kraja, pišu Doljani.info.

Fotografije i video zapis koji su nam dostavljeni svjedoče o izazovima s kojima se vozač suočio na tom nepristupačnom putu. Automobil se zapetljao u neravan teren, s velikim ugibima i uskim prolazima, ostavljajući vozača zaglavljenog i bez mogućnosti daljnjeg kretanja. Vidljivo je kako se vozilo nagnulo na jednu stranu, izgubivši kontakt s tlom.

Srećom, prema informacijama koje smo uspjeli prikupiti, vozač je uspio napustiti vozilo bez ozljeda. U trenutku događaja, nisu bile prisutne pomoćne službe. Ovaj incident ističe važnost pridržavanja uputa i izbjegavanja nepoznatih i neprohodnih putova, posebno prilikom putovanja u ruralnim područjima. Nedovoljno istraženi tereni i neoznačeni putovi mogu predstavljati ozbiljnu opasnost za vozače, a pogrešne odluke mogu rezultirati sličnim situacijama.

Također, ovaj događaj podsjeća na potrebu adekvatne oznake i signalizacije na cestama, kako bi se izbjegle potencijalne nesreće i zbunjenost vozača. Očekujemo da će mjerodavne službe poduzeti korake kako bi se poboljšala sigurnost na ovom području i spriječile slične situacije u budućnosti. Pozivamo sve vozače da budu oprezni, da se pridržavaju prometnih pravila i da koriste samo službene i sigurne ceste kako bi osigurali sigurno putovanje za sebe i druge sudionike u prometu.

Doljani.info

 

Objava Navigacija: Zaglavio na starom putu ispod Sovićkih vrata pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?