Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Link na izvornu vijest

Crveni križ Čitluk i Udruga Mlada snaga – Hamzići u suradnji s Transfuziologijom SKB—e Mostar organiziraju 20. lipnja 2023. godine akciju dobrovoFjnog darivanja krvi za potrebe Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Akcija će se održati u Donjim Hamzićima – Dom kulture b.b. u vremenu od 9 do 11 sati.

Brotnjo.info

The post Obavijest o akciji dobrovoljnog darivanja krvi appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?