Objavljen je javni oglas za izbor i imenovanje članova tijela upravljanja ustanova i osnovnih škola kojima je osnivač Općina Tomislavgrad

Link na izvornu vijest

Raspisan je javni oglas za izbor i imenovanje članova tijela upravljanja ustanova i osnovnih škola kojima je osnivač  Općina Tomislavgrad, odnosno za sljedeće ustanove: Starački dom Tomislavgrad, Gradska športska dvorana Tomislavgrad, Kulturno-informativni centar Tomislavgrad, Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju “Nova nada” Kovači, te za članove školskih odbora – Osnovne glazbene škole Tomislavgrad i OŠ Stjepana Radića Prisoje.

Ovaj oglas će je objavljen u Službenim novinama Federacije BiH, Večernjem  listu, oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Općine Tomislavgrad i mrežnoj stranici Radija Tomislavgrad.

Tomislavcity

Objava Objavljen je javni oglas za izbor i imenovanje članova tijela upravljanja ustanova i osnovnih škola kojima je osnivač Općina Tomislavgrad pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?