U Pologu svečano otkriven i blagoslovljen zavjetni kip svetog Ante

Link na izvornu vijestKip svetog Ante s malenim Isusom u naručju svečano je otkriven u utorak, 13. lipnja, na blagdan svetog Ante, ispred crkve Rođenja Blažene Djevice Marije u mjestu Polog između Mostara i Širokom Brijega.

Riječ je o zavjetnom daru crkvi supružnika Ante i Živke Zovko koji su se iz Njemačke vratili u Antino rodno selo iz kojeg je otišao 1968. godine.

U 18:00 sati održana je sveta misa i blagoslov kipa nakon čega je organizirano druženje Položana uz prigodni domjenak.

Autor brončanog kipa je akademski kipar iz Ljubuškog Stjepan Skoko.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?