TikTok baka ima više od devet milijuna pratitelja i najpouzdanija je savjetnica za spojeve: Izbjegavajte ove znakove!

Link na izvornu vijest

Čini se da nikad nije kasno postati internetska senzacija. Upravo to je pošlo za rukom 93-godišnjoj Lillian Droniak koja je postala najpouzdanija (i najomiljenija) savjetnica za spojeve na TikToku. Lillian, koja potječe iz Connecticuta, prikupila je gotovo devet milijuna pratitelja i 245 milijuna lajkova na TikTok-u zahvaljujući svojim otkačenim videima o znakovima upozorenja na spojevima, piše Ana Dukić za portal Živim.hr.

Isječci su privukli toliko pozornosti da ih je Lillian pretvorila u tjednu seriju tijekom koje dijeli najveće znakove upozorenja kod muškaraca. Primjerice, muškarci koji se bave golfom ili ne vole igrati bingo.

U jednom videozapisu je savjetovala svojim pratiteljima da se drže podalje od muškaraca koji lažu o svojoj visini.

– U redu je ako si nizak, samo moramo znati – objasnila je.

Isto tako, vjeruje u astrologiju.

– Ako je vodeni znak, bježi! Bježi što dalje – upozorava.

Droniak smatra da pravi muškarac mora voljeti životinje.

– Tvoj muškarac nije ljubitelj mačaka? Blokiraj ga!

Još jedan stvar koju smatra znakom upozorenja je kad muškarac ne drži otvorena vrata.

– Nije tako teško – našalila se.

Kada je riječ o prvom spoju, Droniak također ima neka stroga pravila kojih se pridržava i smatra da bi ih trebali slijediti i njezini pratitelji.

– Nikad ne nosite novčanik na prvi spoj. Zaslužujete besplatnu večeru ako morate slušati muškarca kako priča o sebi – zaključila je u jednom videu.

Što se tiče savjeta za život, Lillian je istaknula da je važno uživati u samačkom životu, trošiti novce, izbjegavati pušenje, ali da izgled zaista ne znači ništa.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?