Stiže nam promjena vremena

Link na izvornu vijest

U subotu osjetno hladnije.

Porast naoblake uz početak oborina već u prvom dijelu dana u subotu. Oborine će jačati u nastavku dana, te se očekuje kiša ili pljuskovi praćeni grmljavinom, a  mjestimice su moguće i nepogode.

I u nedjelju nestabilno, ali osjetno slabijeg intenziteta nego u subotu, te sparnije. Promjenjivo i uglavnom sunčano uz dulja razdoblja naoblake praćena prolaznom kišom ili pljuskovima praćenih električnim pražnjenjem.

Početkom idućeg tjedna, vedro, suho i sunčano.

Minimalna temperatura zraka idućih dana od 10°C do 20°C, u Grudama od oko 17. Najviša dnevna temperatura zraka u subotu od 20°C do 27°C, u Grudama do 24°C, a dok se u nedjelju očekuje od 22°C do 28°C, u Grudama do 27°C.

Od ponedjeljka, ponovno preko 30°C. Maksimalna temperatura zraka od ponedjeljka u intervalu od 25°C do 32°C, u Grudama do 30°C.

Biometeorološki uvjeti: U subotu i tijekom većeg dijela dana u nedjelju, biometeorološka slika biti će nepovoljna. Poboljšanje biometeoroloških uvjeta od ponedjeljka,  s tim što se preporučuje izbjegavanje duljeg boravka na otvorenom tijekom podnevnih sati.

Duško Mrkonjić / grude-online.info 

Post Stiže nam promjena vremena je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?