Isak poručio Kapižiću: Ja račune uredno dobivam i u Sarajevu i u Čitluku i u Mostaru i u Širokom Brijegu

Link na izvornu vijest

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak oglasio se na Facebooku nakon što ga je jučer zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Faruk Kapidžić (SDA) „prozvao“ i poručio mu da helikopterom (“federalnom šklopocijom”) odleti u Čitluk ili Široki Brijeg i da proba dobiti fiskalni račun.

– „Notorna pojava na političkoj sceni“, „samozvani intelektualac“, „čovjek kojeg ne podržava ni SDA“, „nepismeni bot“, „alkoholičar“ i „kockar“ – samo su neki od odgovora koje sam dobio od prijatelja iz SDA na pitanje: „Ko je Faruk Kapidžić“? Na isto pitanje suradnici su mi odgovorili da je riječ o političaru koji je ostao upamćen kao jedan od najgorih ministara u Vladi Kantona Sarajevo, kao čovjek koji godinama opstruira izgradnju u Kantonu Sarajevu i kao ministar kojeg će javnost pamtiti po bahatom obraćanju medijima iz udobnog sjedišta skupocjenog automobila. Takva pojava – Faruk Kapidžić – dala je sebi za pravo da Vladi Federacije BiH i meni imputira navodno neizdavanje fiskalnih računa i neevidentiranje prometa u Čitluku i Širokom Brijegu. Kapidžiću, ja račune uredno dobivam i u Sarajevu i u Čitluku i u Mostaru i u Širokom Brijegu, a možda ih dobivaš i ti samo toga u danom trenutku nisi svjestan – navodi Isak na Facebooku.

 

Kapidžiću je poručio da naredni put promijeni narudžbu, pokuša naručiti vodu ili sok, pa će mu se možda „razbistriti“ i ukazati fiskalni račun.

– Ako se ne ukaže, nemoj zvati Nermina Nikšića ili mene. Zovi Šerifa Isovića – nadležnog direktora Porezne uprave Federacije BiH. Moram te podsjetit, jer velike su vjerojatnoće da si sklon čestom gubitku pamćenja, to je čovjek koji od 2015. godine, kao prijedlog SDA, rukovodi Poreznom upravom Federacije BiH. Vaših priča o „montiranju“ siti smo svi. Ako ovako nastavite na kraju će biti da su i tebi montirali slot. Samo je, složit ćeš se, čudno što su i u tvom korištenju slota i u kaznenom postupku koji se vodio protiv Fadila Novalića glavni očevici ljudi iz SDA. Imajući obzira prema tvom stanju, zaista ne želim dalje da diskutiram s tobom. Iskreno se nadam da ćeš se izboriti s unutarnjim nemirima i da ćeš jednog dana postati osoba prihvatljiva okolini. Na kraju, moram pitati tko je sljedeća osoba iz SDA zadužena da me napadne – zaključio je Isak.

The post Isak poručio Kapižiću: Ja račune uredno dobivam i u Sarajevu i u Čitluku i u Mostaru i u Širokom Brijegu first appeared on ABCportal.info.

Objava Isak poručio Kapižiću: Ja račune uredno dobivam i u Sarajevu i u Čitluku i u Mostaru i u Širokom Brijegu pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?