Dinamo, Zrinjski i Rijeka večeras u borbi za Europu

Dinamo, Zrinjski i Rijeka večeras u borbi za Europu

Link na izvornu vijest

Foto: bljesak.info

Dinamo danas od 19 sati gostuje kod Sparte u Pragu u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige. Modri su u prvom susretu na Maksimiru slavili s 3:1, a potvrde li svoju pobjedu i u uzvratu igrat će u skupinama Europske lige.

Uspije li pak Sparta preokrenuti rezultat i izbaciti Modre iz Europske lige, oni će svoj put nastaviti u Konferencijskoj ligi za koju se od hrvatskih predstavnika bori i Rijeka. Riječani su u prvoj utakmici play-offa trećeg ranga europskog nogometa izgubili 2:1 od Lillea u Francuskoj, a danas od 20:15 traže čudesni preokret na Rujevici i prolaz u skupine.

Dinamo u Pragu neće imati podršku navijača jer ih je UEFA kaznila zabranom gostovanja nakon nemilih događaja u Ateni. Navijači će tako Modre moći pratiti jedino preko malih ekrana, a susret protiv Sparte od 19 sati možete gledati na MAXSport 1 programu.

Rijeku će pak, oni njeni navijači koji od 20:15 neće biti na Rujevici, moći pratiti na programu MAXSport 2. Prođu li oba naša predstavnika u željena europska natjecanja to će biti odlično za hrvatski nogomet i europski koeficijent koji godinama uglavnom povećava usamljeni Dinamo.

Nogometaši Zrinjskog večeras će na svom terenu pokušati nadoknaditi zaostatak 1:2 iz prvog susreta playoff runde Europske lige protiv austrijskog LASK-a. Plemići su već napravili povijesni rezultat plasiravši se kao prva momčad iz BiH u grupnu fazi nekog europskog natjecanja, a hoće li to biti drugo po snazi natjecanje – Europska liga ili Konferencijska lige znat će se nakon večerašnjeg ogleda.

Utakmica Zrinjski – LASK igra se od 21 sat, a bh. prvak imat će veliku podršku s tribina s obzirom da je rasprodano oko 6.500 ulaznica, koliko je kapacitet stadiona u europskim natjecanjima.

Zrinjski možete gledati od 21:00 sat na Areni Sport 1 BH ili Areni Sport 4 Srb.

Tomislavcity

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?