Čapljinac danas dobio 37 tisuća maraka

Jedan je Čapljinac danas ostvario dobitak na kladionici od 37 tisuća maraka.

On je u Premier kladionici uplatio dva listića, “igrao je košarkaše”, odnosno tko će zabiti više, a tko manje koševa te je nanizao 11 pogodaka.

Pojedini parovi su mu bili “opasno blizu” da padne.

Među ostalim, Čapljinac je igrao da će Jonas Valančiūnas dati više od 14 i pol koševa, a Litvanac je danas zabio 15 u pobjedi nad Grčkom 92:67.

“Blizu da ga obore” bili su i Srbi – Bogdan Bogdanović i Marko Gudurić.

Za Gudurića je Čapljinac prognozirao da će dati manje od 9 i pol koševa, a ovaj je zabio samo osam u današnjem porazu protiv Italije 76-78. Ubacio je Gudurić dvije trice, a šut za dvicu mu je bio samo 33 posto (1 od 3). U istoj utakmici je Bogdan Bogdanović 28 sekundi prije kraja ubacio dva slobodna bacanja i tako dostigao brojku od 18 koševa, što je išlo na ruku Čapljincu koji je igrao da će Bogdanović dati više od 17 i pol koševa.

Tako je čapljinski igrač kladionice mogao zadovoljno trljati ruke, ostali parovi su mu većinom prolazili s velikom marginom, izuzev Slovenca Zorana Dragića za kojeg je Čapljinac igrao da će dati manje od sedam i pol koševa, a ovaj je zabio samo sedam, s time da je imao 50 postotan šut za dvicu (2 od 4), te još gori za tricu gdje je ubacio jednu od osam pokušaja.

Kako su priopćili iz Premier kladionice, igrač iz Čapljine na običnom sistemu je uz uplatu od 25 KM dobio fantastičnih 21.718,50 KM, dok je na drugom listiću odigrao sistem 4+(5 od 7) i uz uplatu od 50 KM dobio je sjajnih 12.691,50 KM.

Kada se sve zbroji, uz ukupnu uplatu od 325 KM ostvario je nevjerojatan dobitak od 37.367,50 KM, s time da dio dobitka ide državi na poreze.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?