Dinamo imao najviše sreće u KL, ima priliku popraviti dojam

Dinamo imao najviše sreće u KL, ima priliku popraviti dojam

Link na izvornu vijest

Analitička kuća Opta objavila je projekcije za novu sezonu Konferencijske lige i postavila je Dinamo kao osmi favorit.

Hrvatski prvak će u tom natjecanju igrati u skupini C protiv Viktorije Plzen, Astane i kosovskog prvaka Ballkanija, a utakmice 1. kola igraju se 21. rujna. Dinamo će raspored utakmica saznati najkasnije do subote prijepodne, piše Index.hr.

Prema izračunu Opte, Dinamo ima čak 80 posto izgleda za igranjem nokaut faze Konferencijske lige. Ako osvoji prvo mjesto u skupini, ići će direktno u tu fazu natjecanja, a ako osvoji drugo mjesto igrat će pretkolo nokaut faze protiv trećeplasiranih iz Europa lige.

Ista kuća procijenila je da je Dinamo bio najveći sretnik od klubova koji su u ždrijebu bili u prvoj jakosnoj skupini.

Tako su se Dinamove šanse za ulazak u osminu finala nakon što je saznao protivnike povećale za čak 21 posto dok je najveći gubitnik bio AZ Alkmaar.

Nizozemci su upali u tešku skupinu s Aston Villom, Legijom i Zrinjskim pa su im šanse pale za čak 23 posto.

Podsjetimo, Dinamo je imao najteži mogući ždrijeb u izvlačenjima protivnika za 3. i 4. pretkolo u Ligi prvaka, tako da je bilo vrijeme da mu se to vrati.

Zrinjski doznao rivale u grupnoj fazi Konferencijske lige

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?