Novak ostaje bez dugogodišnjeg saradnika

Novak ostaje bez dugogodišnjeg saradnika

Link na izvornu vijest

Agent Novaka Đokovića Eduardo Artaldi napušta tim srpskog tenisera posle saradnje koja je trajala deceniju i po.

Kako pišu teniski novinari Italijan odlazi iz Novakovog tima, a takođe je u njemu učestvovala i Artaldijeva partnerka Elena Kapelaro. Oni sarađuju preko jedne decenije i bili su tu prilikom osvajanja svakog Novakovog Grend slema osim prvog u Melburnu 2008. godine.

Edoardo Artaldi je odavno jedan od ključnih ljudi u Novakovom timu koji uglavnom čini uzak krug ljudi. Po pisanju medija Novak je Artaldija uvek smatrao jednim od najznačajnijih prijatelja.

Inače Đokovićev tim je u poslednjih nekoliko godina pretrpeo nekoliko izmena. Najvažnija uz odlazak Artaldija je svakako odlazak i Marijana Vajde.

Postoji mogućnost da će Italijan ostati uz Novaka ali sa drugačijom ulogom u timu.

Sportklub.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?