Gruđanin glavni sudac na utakmici juniorske Lige prvaka

Gruđanin glavni sudac na utakmici juniorske Lige prvaka

Link na izvornu vijest

Antoni Bandić (33) iz Gruda bit će glavni sudac na utakmici juniorske Lige prvaka između Feyenoorda i Celtica.

Bandiću će pomoćnici biti Boris Dujmović i Davor Maksimović dok će četvrti sudac biti Nizozemac Stan Teuben.

Gruđanin ove sezone sudi svoje prve europske utakmice. Prvo smo ga gledali u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu gdje je sudio utakmicu Panevezysa i Milsamija, a sada je na redu juniorska Liga prvaka.

Zanimljivo, susret seniorskih momčadi Feyenoorda i Celtica u Rotterdamu sudit će također suci iz BiH. Glavni sudac bit će Irfan Peljto, a asistirat će mu Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, te četvrti sudac Miloš Gigović.

Kao uvertira za utakmicu seniora, koja se igra na stadionu De Kuip od 21:00 sat, juniori ovih klubova će odigrati utakmicu od u utorak od 16:00 sati u sportskom centru Varkendoorn.

Post Gruđanin glavni sudac na utakmici juniorske Lige prvaka je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?