Crveni križ Posušje: U utorak dobrovoljna akcija darivanja krvi

Crveni križ Posušje: U utorak dobrovoljna akcija darivanja krvi

Link na izvornu vijest

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za pripadnike postrojbe Granične policije Bosne i Hercegovine Gorica-Posušje i Policijske uprave Posušje održati će se u utorak 19. rujna u Svadbenom salonu „Viktorija“ Posušje u vremenu od 9 do 11 sati.

Akciji se mogu odazvati i  ostali koji to žele i mogu. Osobe koje prvi put daruju krv trebaju ponijeti osobnu iskaznicu ili drugi identifikacijski dokument, a ostali iskaznicu dragovoljnog darivatelja krvi.

„Krv je nezamjenjivi lijek za ozdravljenje bolesnih, povrijeđenih i pomaže u spašavanju ljudskih života, a jedini izvor toga lijeka je zdrava punoljetna osoba“, pozvali su iz Crvenog križa općine Posušje.

Radioposusje.ba

Objava Crveni križ Posušje: U utorak dobrovoljna akcija darivanja krvi pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?